Anders Billing

Anders Billing

Ålder: 50
Längd: 175 cm
Vikt: 1/8 86 kg, 1/12 82 kg, 1/3 80 kg
Yrke: Filmljudläggare
Familj: Gift, 3 barn och hunden Lisa

Egen företagare och kulturarbetare med tyngdpunkt på det senare. Jag har alltid rört mig i en klingande värld. Först som hobbymusiker, senare som kompositör med både filmmusik och opera i bagaget, turnerande rockmusiker och nu mest filmljudläggare.

Älskar vackra ord, god mat och fartvind. Åker gärna motorcykel eller bil utan tak när jag är på land. Båtar har alltid funnits i mitt liv, men seglandet tog ordentlig fart för 18 år sedan då jag köpte min nu 105 år gamla segelbåt. Seglade lite jolle på en sjö i tonåren men började i princip segla jolle i höstas. Jag har lätt att bli engagerad upp över öronen på gott och ont. Här är det en förutsättning.

Michael Brunstedt

Michael Brunstedt

Ålder: 45
Längd: 187 cm
Startvikt: 106 kg
Målvikt: 95 kg
Yrke: Rekryteringskonsult
Familj: Gift, 3 barn och hunden Olivia

Med seglingen som största intresse och ett eget företag i rekryteringsbranschen, är det inte svårt att få timmarna att gå. Brottas med ständiga konflikter i almanackan men lyckas alltid lägga pusslet till slut. Ofta mycket långa dagar med massor av energi och glädje. Brukar uppfattas som en utpräglad entreprenör med mycket sälj i.

Jag har svårt att sitta still och prioriterar äventyret, utmaningarna och det goda i livet. Köper alltid tidningen Faktum (Göteborgs motsvarighet till Situation Stockholm) när jag går på bolaget, men lämnar tillbaka den till säljaren på väg därifrån, med uppmaningen “Behåll pengarna och sälj den en gång till”. Har svårt att ta ett nej och gillar svensk musik.

Seglade första gången för 9 år sedan. Satte mej i en OK-jolle för första gången någonsin i Augusti 2008.

Destinationer