Nästan framme…

Skrivet av Michael

Ett stenkast från målgången i Karlshamn ligger våra kära båtar och trycker. Nu återstår bara själva inseglingen. Klockan 15:00 i dag fredag ska vi slutligen anlöpa hamnen nere i festivalområdet. En känsla av lättnad, lycka och kanske lite tomhet börjar byggas upp. Efter tre veckor, ska nu slutligen våra blöta och sargade kroppar få torka och sjunka ner i bekväma fotöljer, framför en brasa, till toner av vacker musik en god bok och oslagbara minnen av det projekt som inte skulle gå att genomföra. Vi har verkligen gjort det!

4 Kommentarer till “Nästan framme…”

 1. mikael höglund (Hindås) Säger:

  GRATTIS!!! SWE 1615 o SWE 2460

 2. Michael Brunstedt Säger:

  Tack Mikael Höglund och alla andra seglare som grattat och saluterat oss!

 3. Lena o Olle Säger:

  Grattis till äventyret och målgången.
  Lena o Olle - husvagnen vid strandkanten i Hörvik

 4. Michael Brunstedt Säger:

  Tack själva, Lena och Olle för en trevlig och lite oväntad kväll.