Bleke i Blekinge

Skrivet av Michael

Lokalpressen mötte upp oss när vi kom ner till båtarna i Landö för dagens avsegling. Kort intervju och några bilder. Bra fart ut mellan grynnor och skär i korta korta slag för att undvika bottenkänning. Fritt vatten och en ganska gropig sjö på kryssen ut över Hanöbukten. Några timmar senare ligger vi i noll knop drivandes utanför Hällevik i en timme. Anders blir intervjuad av radio i direktsändning via mobilen sittandes i stiltjet, men täckningen ställer till problem precis när de ska gå live. Nytt försök i morgon. När vi slutligen dragit upp båtarna på stranden kommer en man förbi på sin cykel och gratulerar till rekordet. Planerar att gå till Hanö i morgon. Hoppas på lagom vind och en glass.

4 Kommentarer till “Bleke i Blekinge”

 1. Tom Säger:

  Anders o Micke

  Utomordetligt modigt! Vilken prestation! Helfestligt!!Grattis!

  Tom

 2. Anders Billing Säger:

  Tack Tom. Vi bugar oss

 3. Yvonne Säger:

  Helt otroligt av er. Grattis
  yvonne

 4. Petra Säger:

  Fantastiskt killar! Tvekade dock aldrig en sekund att ni skulle klara det! Så blev ni ännu snyggare på kuppen också ;-) Kram och grattis!