mars, 2009

Balans

onsdag, mars 18th, 2009. - Skrivet av Anders

Nu visar vårt räkneverk på hemsidan mindre än 100 dagar till avfärd och termometern visar ibland uppemot 10 grader. Vågen visar lite mindre och vi orkar mycket mer.

Häromdagen var vi på varvet och tittade till båtarna. De har fått två hål uppsågade i huvudskottet där en mycket smal människa kan åla sig in för att plasta. Innan han kryper in gäller det att välja om händerna skall komma före eller efter kroppen. Vi känner stor tacksamhet, inte bara för att jobbet blir gjort av fackmän utan också för att vi slipper göra det. Tog en tur till Fiskebäck och drömde lite.

Fiskebäck
Fiskebäck

Vårtecken

torsdag, mars 5th, 2009. - Skrivet av Anders

Våren närmar sig! Vid grinden har snödropparna kommit upp. Marken börjar kännas mjuk att gå på och Göteborg har haft plusgrader i mer än en vecka. Häromdagen kom vännen Erling med en gaffeltruck och hjälpte oss att lyfta ner båtarna från vinden. Det var lite pirrigt att skjuta ut dem genom luckan till den lilla pallen som hängde högt över marken, men allt gick bra. Nu har båtarna flyttat till varvet som skall montera vattentäta skott. 16 veckor kvar.

Det som göms i snö...

Det som göms i snö...