januari, 2009

Tidningsbud eller OK-seglare?

torsdag, januari 22nd, 2009. - Skrivet av Michael

Igår hade jag en avstämning med min tränare Rickard, på gymmet. Det går åt rätt håll men lite väl långsamt. ”Nu får det allt bli både längre, fler och hårdare pass ett tag” sa han.

Jag har nu tre veckor på mej till nästa gång han ställer mej mot väggen och tvingar upp mej på den magiska vågen, som inte bara klarar att ange tresiffriga tal, utan även mäter fetthalten i kroppen. Helt obarmhärtigt kalla, stora och onödigt tydliga siffror lyser upp displayen som en påminnelse om mänskliga brister och begränsningar. Vad blev det av de gamla hederliga mekaniska vågarna med motvikter i ena ändan?

Nåväl, bara att gilla läget och lägga träningskläderna på golvet bredvid sängen på kvällen. Nu väntar nämligen dagliga 60-minuters promenader, före frukost. Så om du hör någon som flåsar utanför ditt hus innan solen gått upp, så behöver det inte nödvändigtvis vara tidningsbudet.

Det kan vara en yrvaken och vilsen OK-seglare som vägrar ge upp.

Mer hemsida

torsdag, januari 22nd, 2009. - Skrivet av Michael

Vi har sagt det förut, men det tål att upprepas. Vilken respons vi fått!

Tack alla som mailat och kommit med glada tillrop här på sidan. Gamla kompisar och nya bekantskaper i en oväntat stor och härlig röra. Det senaste tillskottet bland våra internationella besökare kommer från Canada, Japan och Portugal.

Helt fantastiskt!

Skaldjur o hemsida

söndag, januari 18th, 2009. - Skrivet av Anders

Vi har fått lite statistik på hemsidan som haft massor av besökare. Främst från Sverige förstås, men också danskar, norrmän, engelsmän, fransmän och amerikaner.

Nu är det kallt och rått ute, så det är svårt att jobba med båtarna där de ligger. Vi ägnar oss åt fysisk träning, skaldjur och hemsidan i stället. Har ni synpunkter på sidan så är vi jättetacksamma.